Tafel van oud eiken wagondelen

Tafel Miah

Deze fraaie tafel laat twee werelden samenkomen, namelijk het warme van eiken wagondelen en het strakke van gelakt vuren.

Wagondelen
Het bovenblad is van zeer oude intensief gebruikte eiken wagondelen die geborsteld en zorgvuldig geschuurd zijn. Dit geeft een zeer robuust uiterlijk maar toch een glad en glooiend oppervlak. De eiken wagondelen zijn voorzien van een matte blanke lak wat de tafel uiterst gebruiksvriendelijk maakt.

Oud Vuren
Het onderstel is volledig gemaakt van oud vuren dat minimaal 100 jaar trouwe dienst achter zich heeft als balklaag. De sporen daarvan zijn nog steeds duidelijk zichtbaar. De tafel die ook als presentatietafel niet zou misstaan heeft een afmeting van 2400 bij 800 mm, de hoogte is 780 mm, maar is natuurlijk ook in andere maten verkrijgbaar. Alles is maatwerk en u kunt uw eigen ontwerp of ideeƫn laten realiseren.

U bent van harte welkom om aan deze tafel te gaan zitten. Kom en overtuig uzelf van het unieke samenspel van kleuren en structuren en materialen. Maak een vrijblijvende afspraak via het contactformulier.