Oud eiken tafel

Schragen tafel

U bent op zoek naar een eettafel van eiken. All in One by Luc Peters maakt een bijzondere eettafel van eiken speciaal voor u. Op maat en afgestemd op uw wensen. De eettafel van eiken krijgt een eigen en uniek karakter.

Eettafel eiken op maat

Elke eettafel van eiken is maatwerk. U kunt uw eigen ontwerp laten realiseren. Hierbij kunt u rekenen op deskundig advies en creatieve ideeën. De maat van uw eettafel eiken is afgestemd op de ruimte, stoelen en de bestemming van uw tafel. Geef uw wensen door en uw droom wordt werkelijkheid!

Uniek
De eettafel eiken wordt gemaakt van bijzonder materiaal en geeft uw tafel een uniek karakter. De eettafel van eiken wordt geheel op uw persoonlijke wensen afgestemd en gemaakt. Als u wenst, kunnen we samen het hout uitzoeken voor uw eettafel. Ik betrek u graag bij elke fase van de productie van uw tafel.

Gebruiksvriendelijk
Uw eettafel van eiken is voorzien van een lak die de kleur van het hout intact laat. De natuurlijke en robuuste uitstraling van blijft behouden. Gezellig met familie en vrienden dineren aan een tafel die er geschikt voor is. Geen onderhoud nodig. Eenvoudig schoon te houden. Doekje erover en klaar!

Meer info over een eettafel eiken?

Wilt u graag meer informatie over een eettafel eiken van All in One by Luc Peters? Klikt u op de button “neem nu contact op”. Maak een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Laat mij weten wat uw wensen zijn! Kijkt u ook eens op onderstaande tafels en laat u inspireren!

Neem nu contact op