Tafel van oud eiken wagondelen

Eiken eettafel

U bent op zoek naar een eiken eettafel. All in One by Luc Peters maakt een bijzondere eiken eettafel speciaal voor u.  Op maat en afgestemd op uw wensen. De eiken eettafel krijgt een eigen en uniek karakter. Dankzij de historische materialen heeft u een zeldzame tafel in huis.

eiken eettafel op maat

Elke eiken eettafel is maatwerk. U kunt uw eigen ontwerp laten realiseren. Hierbij kunt u rekenen op deskundig advies en creatieve ideeën. De maat van uw eiken eettafel is afgestemd op de ruimte, stoelen en de bestemming van uw tafel. Geeft u uw wensen door en uw droom wordt werkelijkheid.

Uniek
De eiken eettafel wordt gemaakt bijzonder materiaal en geeft uw tafel een uniek karakter. De eiken eettafel wordt geheel op uw persoonlijke wensen afgestemd en gemaakt. Als u  wenst, kunnen we samen het hout uitzoeken voor uw eiken eettafel. Ik betrek u graag bij elke fase van de productie van uw tafel.

Gebruiksvriendelijk
Uw eiken eettafel is voorzien van een lak die de kleur van het hout intact laat. De natuurlijke en robuuste uitstraling van blijft behouden. Gezellig met familie en vrienden dineren aan een tafel die er geschikt voor is. Geen onderhoud nodig. Eenvoudig schoon te houden. Doekje erover en klaar!

Meer info over een eiken eettafel?

Wilt u graag meer informatie over een eettafel van All in One by Luc Peters? Klikt u op de button “neem nu contact op”. Maak een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Laat mij weten wat uw wensen zijn! Kijkt u ook eens op onderstaande tafels en laat u inspireren!

Neem nu contact op