Eiken tafel op maat

Eiken tafel op maat

U bent op zoek naar een eiken tafel op maat. All in One by Luc Peters maakt een bijzondere eiken tafel op maat speciaal voor u.  Helemaal afgestemd op uw wensen. De eiken tafel op maat krijgt een eigen en uniek karakter.

Eiken tafel op maat op maat

U kunt uw eigen ontwerp laten realiseren. Hierbij kunt u rekenen op deskundig advies en creatieve ideeën. Uw eiken tafel op maat is afgestemd op de ruimte, stoelen en de bestemming van uw tafel. Geef uw wensen door en uw droom wordt werkelijkheid!

Uniek
De eiken tafel op maat wordt gemaakt van bijzonder materiaal en geeft uw tafel een uniek karakter. De eiken tafel op maat wordt geheel op uw persoonlijke wensen afgestemd en gemaakt. Als u  wenst, kunnen we samen het hout uitzoeken voor uw eiken tafel op maat. Ik betrek u graag bij elke fase van de productie van uw tafel.

Gebruiksvriendelijk
Uw eiken tafel op maat is voorzien van een lak die de kleur van het hout intact laat. Gezellig met familie en vrienden dineren aan een tafel die er geschikt voor is. Geen onderhoud nodig. Eenvoudig schoon te houden. Doekje erover en klaar!

Meer info over een eiken tafel op maat?

Wilt u graag meer informatie over een eiken tafel op maat van All in One by Luc Peters? Klikt u op de button “neem nu contact op”. Maak een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Laat mij weten wat uw wensen zijn! Kijkt u ook eens op onderstaande tafels en laat u inspireren!

Neem nu contact op