IMAG1113

Eiken tafelblad

U bent op zoek naar een eiken tafelblad. All in One by Luc Peters maakt een bijzonder eiken tafelblad speciaal voor u.  Op maat en afgestemd op uw wensen. Het eiken tafelblad krijgt een eigen en uniek karakter. Dankzij de historische materialen heeft u een zeldzaam tafelblad in huis.

eiken tafelblad op maat

Elke eiken tafelblad is maatwerk. U kunt uw eigen ontwerp laten realiseren. Hierbij kunt u rekenen op deskundig advies en creatieve ideeën. Geeft uw wensen door en uw droom wordt werkelijkheid!

Uniek
Het eiken tafelblad wordt gemaakt bijzonder materiaal en geeft uw tafel een uniek karakter. Het eiken tafelblad wordt geheel op uw persoonlijke wensen afgestemd en gemaakt. Ik betrek u graag bij elke fase van de productie van uw tafel.

Gebruiksvriendelijk
Uw eiken tafelblad is voorzien van een lak die de kleur van het hout intact laat. De natuurlijke en robuuste uitstraling van het oud eiken blijft behouden. Gezellig met familie en vrienden dineren aan een tafel die er geschikt voor is. Geen onderhoud nodig. Eenvoudig schoon te houden. Doekje erover en klaar!

Meer info over een eiken tafelblad?

Wilt u graag meer informatie over een eiken tafelblad van All in One by Luc Peters? Klikt u op de button “neem nu contact op”. Maak een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Laat mij weten wat uw wensen zijn! Kijkt u ook eens op onderstaande tafels en laat u inspireren!

Neem nu contact op