tafel van oud eiken

Eikenhouten tafels

U bent op zoek naar eikenhouten tafels. All in One by Luc Peters maakt bijzondere eikenhouten tafels speciaal voor u.  Op maat en afgestemd op uw wensen. De eikenhouten tafels krijgen een eigen en uniek karakter. Dankzij de historische materialen heeft u een zeldzame tafel in huis.

eikenhouten tafels op maat

Alle eikenhouten tafels zijn maatwerk. U kunt uw eigen ontwerp laten realiseren. Hierbij kunt u rekenen op deskundig advies en creatieve ideeën. De maat van uw eikenhouten tafels is afgestemd op de ruimte, stoelen en de bestemming van uw tafel. Geeft u uw wensen door en uw droom wordt werkelijkheid.

Uniek
De eetkamertafel wordt gemaakt van oud eiken. Dit bijzondere materiaal geeft uw tafel een uniek karakter. De eikenhouten tafels worden geheel op uw persoonlijke wensen afgestemd en gemaakt. Als u  wenst, kunnen we samen het hout uitzoeken voor uw eikenhouten tafels. Ik betrek u graag bij elke fase van de productie van uw tafel.

Gebruiksvriendelijk
Uw eikenhouten tafels zijn voorzien van een lak die de kleur van het hout intact laat. De natuurlijke en robuuste uitstraling van oud eiken blijft behouden. Gezellig met familie en vrienden dineren aan een tafel die er geschikt voor is. Geen onderhoud nodig. Eenvoudig schoon te houden. Doekje erover en klaar!

Meer info over een eikenhouten tafels?

Wilt u graag meer informatie over eikenhouten tafels van All in One by Luc Peters?  Klikt u dan op de button “neem nu contact op”. Maak een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Laat mij weten wat uw wensen zijn! Kijkt u ook eens op onderstaande tafels en laat u inspireren!

Neem nu contact op