Oud eiken tafelblad

Houten tafelblad

U bent op zoek naar een houten tafelblad. All in One by Luc Peters maakt een bijzonder houten tafelblad speciaal voor u.  Op maat en afgestemd op uw wensen. Het houten tafelblad krijgt een eigen en uniek karakter. Dankzij de historische materialen heeft u een zeldzaam tafelblad in huis.

houten tafelblad op maat

Elke houten tafelblad is maatwerk. U kunt uw eigen ontwerp laten realiseren. Hierbij kunt u rekenen op deskundig advies en creatieve ideeën. Geeft uw wensen door en uw droom wordt werkelijkheid!

Uniek
Het houten tafelblad wordt gemaakt bijzonder materiaal en geeft uw tafel een uniek karakter. Het houten tafelblad wordt geheel op uw persoonlijke wensen afgestemd en gemaakt. Ik betrek u graag bij elke fase van de productie van uw tafel.

Gebruiksvriendelijk
Uw houten tafelblad is voorzien van een lak die de kleur van het hout intact laat. De natuurlijke en robuuste uitstraling van het oud eiken blijft behouden. Gezellig met familie en vrienden dineren aan een tafel die er geschikt voor is. Geen onderhoud nodig. Eenvoudig schoon te houden. Doekje erover en klaar!

Meer info over een houten tafelblad?

Wilt u graag meer informatie over een houten tafelblad van All in One by Luc Peters? Klikt u op de button “neem nu contact op”. Maak een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Laat mij weten wat uw wensen zijn! Kijkt u ook eens op onderstaande tafels en laat u inspireren!

Neem nu contact op