Eettafel van wagonplanken

Oud eiken eetkamertafel

U bent op zoek naar een oud eiken eetkamertafel. All in One by Luc Peters maakt een bijzondere oud eiken eetkamertafel speciaal voor u. Op maat en afgestemd op uw wensen. De oud eiken eetkamertafel krijgt een eigen en uniek karakter.

Oud eiken eetkamertafel op maat

Elke oud eiken eetkamertafel is maatwerk. U kunt uw eigen ontwerp laten realiseren. Hierbij kunt u rekenen op deskundig advies en creatieve ideeën. De maat van uw oud eiken eetkamertafel is afgestemd op de ruimte, stoelen en de bestemming van uw tafel. Geef uw wensen door en uw droom wordt werkelijkheid!

Uniek
De oud eiken eetkamertafel wordt gemaakt van bijzonder materiaal en geeft uw tafel een uniek karakter. De oud eiken eetkamertafel wordt geheel op uw persoonlijke wensen afgestemd en gemaakt. Als u  wenst, kunnen we samen het hout uitzoeken voor uw oud eiken eetkamertafel. Ik betrek u graag bij elke fase van de productie van uw tafel.

Gebruiksvriendelijk
Uw eiken eetkamertafel is voorzien van een lak die de kleur van het hout intact laat. De natuurlijke en robuuste uitstraling van blijft behouden. Gezellig met familie en vrienden dineren aan een tafel die er geschikt voor is. Geen onderhoud nodig. Eenvoudig schoon te houden. Doekje erover en klaar!

Meer info over een oud eiken eetkamertafel?

Wilt u graag meer informatie over een oud eiken eetkamertafel van All in One by Luc Peters? Klikt u op de button “neem nu contact op”. Maak een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Laat mij weten wat uw wensen zijn! Kijkt u ook eens op onderstaande tafels en laat u inspireren!

Neem nu contact op