Oud eiken tafelblad

Oud eiken tafelblad

U bent op zoek naar een oud eiken tafelblad. All in One by Luc Peters maakt een bijzonder oud eiken tafelblad speciaal voor u.  Op maat en afgestemd op uw wensen. Het oud eiken tafelblad krijgt een eigen en uniek karakter. Dankzij de historische materialen heeft u een zeldzaam tafelblad in huis.

Oud eiken tafelblad op maat

Elke oud eiken tafelblad is maatwerk. U kunt uw eigen ontwerp laten realiseren. Hierbij kunt u rekenen op deskundig advies en creatieve ideeën. Geeft uw wensen door en uw droom wordt werkelijkheid!

Uniek
Het oud eiken tafelblad wordt gemaakt bijzonder materiaal en geeft uw tafel een uniek karakter. Het oud eiken tafelblad wordt geheel op uw persoonlijke wensen afgestemd en gemaakt. Ik betrek u graag bij elke fase van de productie van uw tafel.

Gebruiksvriendelijk
Uw oud eiken tafelblad is voorzien van een lak die de kleur van het hout intact laat. De natuurlijke en robuuste uitstraling van het oud eiken blijft behouden. Gezellig met familie en vrienden dineren aan een tafel die er geschikt voor is. Geen onderhoud nodig. Eenvoudig schoon te houden. Doekje erover en klaar!

Meer info over een oud eiken tafelblad?

Wilt u graag meer informatie over een oud eiken tafelblad van All in One by Luc Peters? Klikt u op de button “neem nu contact op”. Maak een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Laat mij weten wat uw wensen zijn! Kijkt u ook eens op onderstaande tafels en laat u inspireren!

Neem nu contact op