Oude eiken tafels op maat

Oude eiken tafels op maat

U bent op zoek naar een uude eiken tafels op maat. All in One by Luc Peters maakt een bijzondere oude eiken tafels op maat en afgestemd op uw wensen. De oude eiken tafels krijgen een eigen en uniek karakter. Dankzij de historische materialen heeft u een zeldzame tafel in huis.

Oude eiken tafels op maat

Elke oud eiken eetkamertafel is maatwerk. U kunt uw eigen ontwerp laten realiseren. Hierbij kunt u rekenen op deskundig advies en creatieve ideeën. De maat van uw oud eiken eetkamertafel is afgestemd op de ruimte, stoelen en de bestemming van uw tafel. Geeft u uw wensen door en uw droom wordt werkelijkheid.

Uniek
De eetkamertafel wordt gemaakt van oud eiken. Dit bijzondere materiaal geeft uw tafel een uniek karakter. De oude eiken tafels op maat worden aan uw persoonlijke wensen afgestemd en gemaakt. Als u  wenst, kunnen we samen het hout uitzoeken voor uw oud eiken eetkamertafel. Ik betrek u graag bij elke fase van de productie van uw tafel.

Gebruiksvriendelijk
Uw oud eiken eetkamertafel is voorzien van een lak die de kleur van het hout intact laat. De natuurlijke en robuuste uitstraling van oud eiken blijft behouden. Gezellig met familie en vrienden dineren aan een tafel die er geschikt voor is. Geen onderhoud nodig. Eenvoudig schoon te houden. Doekje erover en klaar!

Meer info over uude eiken tafels op maat?

U wilt graag meer informatie over oude eiken tafels op maat van All in One by Luc Peters.  Klikt u op de button “neem nu contact op”. Maakt u een vrijblijvende afspraak of vult u het contactformulier in. Laat u weten wat uw wensen zijn! Kijkt u ook op onderstaande tafels en laat u zich inspireren!

Neem nu contact op