Oude eiken tafels

Oude eiken tafels

U bent op zoek naar oude eiken tafels. All in One by Luc Peters maakt bijzondere oude eiken tafels speciaal voor u.  Op maat en afgestemd op uw wensen. De oude eiken tafels krijgen een eigen en uniek karakter. Dankzij de historische materialen heeft u een zeldzame tafel in huis.

Oude eiken tafels op maat

Alle oude eiken tafels zijn maatwerk. U kunt uw eigen ontwerp laten realiseren. Hierbij kunt u rekenen op deskundig advies en creatieve ideeën. De maat van uw oude eiken tafels is afgestemd op de ruimte, stoelen en de bestemming van uw tafel. Geeft u uw wensen door en uw droom wordt werkelijkheid.

Uniek
De eetkamertafel wordt gemaakt van oud eiken. Dit bijzondere materiaal geeft uw tafel een uniek karakter. De oude eiken tafels worden geheel op uw persoonlijke wensen afgestemd en gemaakt. Als u  wenst, kunnen we samen het hout uitzoeken voor uw oud eiken tafels. Ik betrek u graag bij elke fase van de productie van uw tafel.

Gebruiksvriendelijk
Uw oude eiken tafels zijn voorzien van een lak die de kleur van het hout intact laat. De natuurlijke en robuuste uitstraling van oud eiken blijft behouden. Gezellig met familie en vrienden dineren aan een tafel die er geschikt voor is. Geen onderhoud nodig. Eenvoudig schoon te houden. Doekje erover en klaar!

Meer info over een oude eiken tafels?

Wilt u graag meer informatie over oude eiken tafels van All in One by Luc Peters?  Klikt u dan op de button “neem nu contact op”. Maakt een vrijblijvende afspraak of vult het contactformulier in. Laat mij weten wat uw wensen zijn! Kijkt u ook eens op onderstaande tafels en laat u inspireren!

Neem nu contact op