Oude eiken wagondelen

U bent op zoek naar oude eiken wagondelen. All in One by Luc Peters maakt bijzondere meubels van oude eiken wagondelen speciaal voor u.  Op maat en afgestemd op uw wensen. De oude eiken wagondelen hebben een eigen en uniek karakter. Dankzij de historische materialen heeft u een zeldzaam meubel in huis.

oude eiken wagondelen op maat

Alle meubels van oude eiken wagondelen zijn maatwerk. U kunt uw eigen ontwerp laten realiseren. Hierbij kunt u rekenen op deskundig advies en creatieve ideeën. De maat van uw oude eiken wagondelen is afgestemd op de ruimte en bestemming van uw meubel. Geeft u uw wensen door, dan wordt uw droom werkelijkheid!

Uniek
Een oud eiken wagondelen meubel heeft een uniek karakter. Het meubel wordt geheel op uw persoonlijke wensen afgestemd en gemaakt. Ik betrek u graag bij elke fase van de productie van uw tafel.

Gebruiksvriendelijk
Uw oude eiken wagondelen zijn voorzien van een lak die de kleur van het hout intact laat. De natuurlijke en robuuste uitstraling van oud eiken blijft behouden.

Meer info over een oude eiken wagondelen?

Wilt u graag meer informatie over oude eiken wagondelen van All in One by Luc Peters?  Klikt u dan op de button “neem nu contact op”. Maak een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Laat mij weten wat uw wensen zijn! Kijkt u ook eens op onderstaande tafels en laat u inspireren!

Neem nu contact op