Tyro recht

Robuuste eiken eettafel

U bent op zoek naar een robuuste eiken eettafel. All in One by Luc Peters maakt een bijzondere robuuste eiken eettafel speciaal voor u. Op maat en afgestemd op uw wensen. De robuuste eiken eettafel krijgt een eigen en uniek karakter.

Robuuste eiken eettafel op maat

Elke robuuste eettafel is maatwerk. U kunt uw eigen ontwerp laten realiseren. Hierbij kunt u rekenen op deskundig advies en creatieve ideeën. De maat van uw robuuste eiken eettafel is afgestemd op de ruimte, stoelen en de bestemming van uw tafel. Geef uw wensen door en uw droom wordt werkelijkheid!

Uniek
De robuuste eiken eettafel wordt gemaakt van bijzonder materiaal en geeft uw tafel een uniek karakter. De robuuste eiken eettafel wordt geheel op uw persoonlijke wensen afgestemd en gemaakt. Als u  wenst, kunnen we samen het hout uitzoeken voor uw robuuste eiken eettafel. Ik betrek u graag bij elke fase van de productie van uw tafel.

Gebruiksvriendelijk
Uw robuuste eiken eettafel is voorzien van een lak die de kleur van het hout intact laat. De natuurlijke en robuuste uitstraling van blijft behouden. Gezellig met familie en vrienden dineren aan een tafel die er geschikt voor is. Geen onderhoud nodig. Eenvoudig schoon te houden. Doekje erover en klaar!

Meer info over een robuuste eiken eettafel?

Wilt u graag meer informatie over een robuuste eiken eettafel van All in One by Luc Peters? Klikt u op de button “neem nu contact op”. Maak een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Laat mij weten wat uw wensen zijn! Kijkt u ook eens op onderstaande tafels en laat u inspireren!

Neem nu contact op