Rond tafelblad van oud eiken

Ronde eikenhouten tafel

U bent op zoek naar een ronde eikenhouten tafel. All in One by Luc Peters maakt een bijzondere ronde eikenhouten tafel speciaal voor u.  Op maat en afgestemd op uw wensen. De ronde eikenhouten tafel krijgt een eigen en uniek karakter. Dankzij de historische materialen heeft u een zeldzame tafel in huis.

Ronde eikenhouten tafel op maat

Elke ronde eikenhouten tafel is maatwerk. U kunt uw eigen ontwerp laten realiseren. Hierbij kunt u rekenen op deskundig advies en creatieve ideeën. De maat van uw ronde eikenhouten tafel is afgestemd op de ruimte, stoelen en de bestemming van uw tafel. Geeft u uw wensen door, dan wordt uw droom werkelijkheid.

Uniek
De ronde eikenhouten tafel wordt geheel op uw persoonlijke wensen afgestemd en gemaakt. Daardoor is uw tafel altijd uniek. Als u wenst, kunnen we samen het hout uitzoeken voor uw ronde eikenhouten tafel. Ik betrek u graag bij elke fase van de productie van uw tafel.

Gebruiksvriendelijk
Uw ronde eikenhouten tafel is voorzien van een lak die de kleur van het hout intact laat. De natuurlijke en robuuste uitstraling van blijft behouden. Gezellig met familie en vrienden dineren aan een tafel die er geschikt voor is. Geen onderhoud nodig. Eenvoudig schoon te houden. Doekje erover en klaar!

Meer info over een ronde eikenhouten tafel?

Wilt u graag meer informatie over een ronde eikenhouten tafel van All in One by Luc Peters?  Klik dan op de button “neem nu contact op”. Maak een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Laat mij weten wat uw wensen zijn! Kijkt ook eens op onderstaande tafels en laat u inspireren!

Neem nu contact op