Salontafel / vuurtafel van eiken wagondelen

Salontafel Beretta

Wat een salontafel uniek maakt zijn vaak de kleinste dingen. Bij salontafel Beretta is dat de intense kleur.

Wagondelen
Deze intense kleur is ontstaan doordat de eiken wagondelen  jarenlang aan de zwaarste omstandigheden zijn blootgesteld en de kleur is dus echt. Bij dit meubel zijn de achterzijdes van de wagondelen als bovenzijde gebruikt. De eiken wagondelen zijn van nature een beetje kromgetrokken wat weer na verlijming van de eiken wagondelen een licht golvend blad tot gevolg heeft. Om de salontafel goed te beschermen is deze voorzien van een matte blanke lak die de intense kleur niet aantast.

Deze salontafel heeft een vaste voet en een afmeting van 900 x 900 mm, de hoogte is 30o mm. Dit is natuurlijk naar uw smaak aan te passen. Zoals de foto aangeeft is deze salontafel ook als vuurtafel te gebruiken door er een vuurschaal op te plaatsen zodat een mooie zomeravond met een gezellig vuurtje op de achtergrond nog leuker wordt. Deze schaal is door middel van een rooster ook als bbq te gebruiken. Zo heeft u eigenlijk een salontafel die voor meerdere doeleinden geschikt is.

U bent van harte welkom om aan deze tafel te gaan zitten, en overtuig uzelf van het unieke samenspel van kleuren en structuren en materialen.
Maak een vrijblijvende afspraak via het contactformulier