Tafel van oud eiken

Tafel Semper

Eiken gebint
Deze massieve tafel is tot stand gekomen door een oud eiken gebint van 5 meter lang simpelweg in plakken te zagen. De paal waar de tafel van is gemaakt, heeft meer dan 200 jaar dienst gedaan als draagconstructie in een oude Franse fabriek en heeft zo zijn warme en intense kleur gekregen. Alle gebreken en constructiesleuven zijn bewust zichtbaar gebleven, wat deze tafel uniek maakt.

Oud eiken
Doordat het oud eiken alleen maar met een gezaagd is, ontstaat het uiterlijk waar het bij deze tafel om gaat, waarna deze voorzien is van een matte blanke lak waardoor de tafel zijn natuurlijke uitstraling en kleur van oud eiken behoudt, is daardoor gebruiksvriendelijk en uitermate geschikt voor een (woon)keuken.

De afmetingen zijn 2400 bij 1000 mm. De hoogte is 780 mm. De dikte van het blad is 60 mm maar andere maten en uitvoeringen zijn natuurlijk ook mogelijk.

U bent van harte welkom om aan deze tafel te gaan zitten. Kom en overtuig uzelf van het unieke samenspel van kleuren en structuren.  Maak een vrijblijvende afspraak via het contactformulier