Tafel van oud eiken wagondelen

Tafel Tyro

Deze fraaie tafel zou zo in  een oud middeleeuws Frans kasteel gestaan kunnen hebben. Het materiaal waarvan deze tafel is vervaardigd heeft waarschijnlijk wel bijna dezelfde leeftijd.

Wagon vloerdelen

Het bovenblad is van zeer oude intensief gebruikte eiken wagondelen die alleen maar schoongeborsteld zijn. Dit geeft een zeer robuust uiterlijk met een open structuur. De eiken wagondelen zijn wel voorzien van een matte blanke lak wat de tafel uiterst gebruiksvriendelijk maakt.

Oud Eiken

Het onderstel is volledig gemaakt van oud eiken dat minimaal 100 jaar trouwe dienst achter zich heeft als draagconstructie. De sporen daarvan zijn nog duidelijk zichtbaar. De getoonde tafel die ook als leestafel, eetkamertafel of vergadertafel niet zou misstaan heeft een afmeting van 2700 bij 1000 mm, maar is natuurlijk ook in andere maten verkrijgbaar. Alles is maatwerk en u kunt uw eigen ontwerp of ideeën laten realiseren.

Kijk hier voor een andere variant van tafel Tyro.

U bent van harte welkom om aan deze tafel te gaan zitten. Kom en overtuig uzelf van het unieke samenspel van kleuren en structuren en materialen. Maak een vrijblijvende afspraak via het contactformulier