Wagondelen tafel

U bent op zoek naar een oud eiken wagondelen tafel. All in One by Luc Peters maakt een bijzondere oud eiken wagondelen tafel speciaal voor u.  Op maat en afgestemd op uw wensen. De oud eiken wagondelen tafel krijgt een eigen en uniek karakter. Dankzij de historische materialen heeft u een zeldzame tafel in huis.

Oud eiken wagondelen tafel op maat

Elke oud eiken wagondelen tafel is maatwerk. U kunt uw eigen ontwerp laten realiseren. Hierbij kunt u rekenen op deskundig advies en creatieve ideeën. De maat van uw oud eiken wagondelen tafel is afgestemd op de ruimte, stoelen en de bestemming van uw tafel. Geeft u uw wensen door en uw droom wordt werkelijkheid.

Uniek
De wagondelen tafel wordt gemaakt van oud eiken. Dit bijzondere materiaal geeft uw tafel een uniek karakter. De oud eiken wagondelen tafel wordt geheel op uw persoonlijke wensen afgestemd en gemaakt. Als u  wenst, kunnen we samen het hout uitzoeken voor uw oud eiken wagondelen tafel. Ik betrek u graag bij elke fase van de productie van uw tafel.

Gebruiksvriendelijk
Uw oud eiken wagondelen tafel is voorzien van een lak die de kleur van het hout intact laat. De natuurlijke en robuuste uitstraling van oud eiken blijft behouden. Gezellig met familie en vrienden dineren aan een tafel die er geschikt voor is. Geen onderhoud nodig. Eenvoudig schoon te houden. Doekje erover en klaar!

Meer info over een oud eiken wagondelen tafel?

U wilt graag meer informatie over een oud eiken wagondelen tafel van All in One by Luc Peters.  Klikt u op de button “neem nu contact op”. Maak een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Laat u weten wat uw wensen zijn! Kijkt u ook op onderstaande tafels en laat u zich inspireren!

Neem nu contact op