Deze items zijn per direct beschikbaar.

De meubels van All in One by Luc Peters zijn uniek en gemaakt uit bijzondere materialen. Elk meubelstuk is eenmalig en eigentijds. Onderstaande items zijn te koop. Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Wanddecoratie
Wanddecoratie

Voeg een aantal oud eiken blokje van 4 verschillende diktes en hang het aan de muur. Dat is wat hier gebeurt is en waardoor er een driedimensionale wanddecoratie is ontstaan.

Deze wanddecoratie is opgebouwd uit blokje van 45 x 45 mm die 4 verschillende diktes hebben om een mooie dieptewerking te realiseren.

Afmetingen: 45 x 36,5 cm

€ 45,00

Meer informatie over dit product

Voerstandaard van oud eiken
Voerstandaard van oud eiken

Deze voerstandaard is niet alleen functioneel maar ook zeer fraai. Als u een stoere hond hebt, hoort daar ook een stoere standaard bij die tegen een stootje kan en op zijn plaats blijft staan.

Deze voerstandaard is gemaakt van zeer oude eiken wagondelen die door jarenlang intensief gebruik een robuust uiterlijk heeft gekregen. De voerstandaard is afgewerkt met een matte blanke lak en dus goed te reinigen.

Afmetingen: voerbak zelf 21 cm rond, standaard 64 x 42 x 30 cm (LBH)

€ 45,00

Meer informatie over dit product

Side table van oud eiken
Side table

Side table gemaakt van een oude wagonplank met een rustige uitstraling. Ideaal om uw decoratie-items te presenteren.

Afmetingen: 140 x 24 x 72 cm

€ 65,00

Meer informatie over dit product

Bijzettafel van oud eiken
Bijzettafel

Prachtig salontafeltje gemaakt van hele oude eiken wagondelen. Een echte eyecatcher. Details waar je je ogen niet van af kunt houden. Als je het in het echt ziet, dan ben je op slag verkocht.

Afmetingen: 62 x 62 cm, hoogte 45 cm

€ 130,00

Meer informatie over dit product

Meerpaal lamp
Meerpaal lamp

Prachtige lamp ook voor in een strak interieur. Lamp met fantastische details gemaakt van de punt van een meerpaal. Het materiaal is 200 jaar oud eiken dat ongeveer 70 jaar in het water heeft gestaan waardoor de kleur van het hout indrukwekkend mooi is geworden donker en vergrijsd.

Afmetingen: 72 cm hoog

€ 100,00

Meer informatie over dit product

Spiegel van wagonplanken
Wandspiegel

Spiegel van uiterst rustieke wagonplanken. De planken hebben jarenlang als vloer gediend in een goederenwagon. Het eiken is ongeveer 150 jaar oud en de spiegel is nieuw.

Afmetingen: buitenwerks 120 x 60 cm, spiegel 88 x 32 cm

€ 75,00

 

Meer informatie over dit product